sábado, 15 de junio de 2013

Segona cadena humana davant de l'hospital de la Vall d’Hebron en defensa de la sanitat pública de qualitat i universal

Hi ha hagut queixes entre els que protestaven després de la lectura del manifest

Més de 300 persones entre usuaris i treballadors de la Vall d’Hebron han participat a la cadena humana que diverses organitzacions havien convocat aquest migdia davant de l’hospital per defensar la salut pública, en general, i aquest mateix centre sanitari, en particular.

Una tirallonga de persones s’ha desplegat al llarg de la vorera fins a l’hospital Sant Rafael. Després s’han aplegat a l’entrada principal de la Vall d’Hebron, on Pep Martí, metge jubilat d’aquest centre hospitalari i membre de la Plataforma pel dret a la salut, ha llegit un manifest en què ha responsabilitzat el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, del desmantellament de la sanitat pública.

Això ha provocat queixes airades entre alguns dels assistents. Si voleu saber per què, haureu de mirar el vídeo de cap a peus.


Ara fa gairebé un any que es va convocar la primera cadena humana davant de l’hospital de la Vall d’Hebron.

                                                                                       ***


Avui també us demano que m'ajudeu a difondre i donar suports al llibre Pajas Mentales perquè es publiqui. Vull arribar a més de 50 suports! I que us inscriviu al blog, així com que em seguiu al facebook, al twitter, al Pinterest i al Google Plus. ¡Ah, i, per suposat, que propagueu també aquest blog i els seus continguts per la xarxa!

Gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario